Aktuality - archiv 2.10.2011

Na ihriskách súperov sa veľmi nadrieme na gól

Peter Čögley: "Súper si v zápase vypracoval tri vážnejšie gólové príležitosti a všetky využil"
Naposledy nastúpil od úvodnej minúty na pôde Spartaka Trnava. V domácom súboji s Prešovom iba striedal a do základnej zostavy trénera Adriána Guľu sa opäť vrátil v Zlatých Moravciach. Peter Čögley odohral celých deväťdesiat minút, no prehre s ViOnom nezabránil.

„Súper si v zápase vypracoval tri vážnejšie gólové príležitosti a všetky využil. Niekoľko príležitostí na strelenie gólu sme mali aj my, ale keď nedokážeme prekonať súperovho gólmana, nemôžeme zvíťaziť,“ komentoval sobotňajší zápas Peter Čögley a pokračoval: „Na ihriskách súperov sa tak veľmi nadrieme na gól. Sám neviem v čom to je.“

AS po nepresvedčivom výkone v prvom polčase v druhom pridal. V záverečnej dvadsaťminútovke viackrát domácich zatlačili pred vlastnú šestnástku, no gólové zakončenie chýbalo. „Mali sme viacero príležitostí streliť kontaktný gól. Pri strele Jakuba Holúbeka z vnútra šestnástky sme už všetci videli loptu v sieti. Kuciak však vytiahol skvelý zákrok. Onedlho sme dostali tretí gól a to bol koniec našich nádejí,“ povedal Čögley.

V predchádzajúcom kole sa zranil kapitán Martin Ševela. Prasknutá kľúčna kosť ho vyradila z hry o corgoňligové body, čo znamenalo pre bývalého mládežníckeho reprezentanta opätovné miesto v základnej jedenástke. „Hoci v súčasnosti nenastupujem na zápasy tak často, ako v minulosti, stále makám naplno. Chcem byť dôležitou súčasťou tímu a som kedykoľvek pripravený naskočiť do zápasu aj ako striedajúci hráč,“ povedal na záver 23-ročný obranca.
Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa