Aktuality - archiv 16.9.2011

Chcú sa udržať na víťaznej vlne

Jakub Holúbek: „V kabíne je veľmi dobrá atmosféra“

Zverencov trénera Adriána Guľu čaká na pôde Dukly Banská Bystrica (18.15, Digi Sport) zápas 9. kola Corgoň ligy. „Banskobystričania sú veľmi silní po fyzickej stránke. Nevzdávajú sa za žiadneho stavu. Spomínam si na prípravný zápas, ktorý sme napriek vedeniu 2:0 nedoviedli do víťazného konca,“ povedal na úvod Jakub Holúbek.

Futbalisti banskobystrickej Dukly v štyroch domácich zápasoch získali iba chudobné tri body. „Na podobné veci sa nespoliehame. Každý zápas je iný. Budeme sa ale snažiť ich nepriaznivú bilanciu na domácom trávniku ešte zvýrazniť,“ povedal aktuálne krajný obranca AS. „Od súboja v Banskej Bystrici očakávam kvalitný futbal z oboch strán. Pod väčším tlakom sú domáci. Budú sa snažiť dobíjať našu bránu. Musíme hrať svoju hru a sústrediť sa, aby sme sa vyvarovali zbytočných chýb.“

V tomto roku sa do kádra tímu spod Urpína vrátil reprezentant Martin Jakubko. Bývalý zakončovateľ nieľkoľkých ruských klubov patrí medzi najlepších kanonierov Corgoň ligy. „Čo sa týka ofenzívy súpera, tak najväčšie nebezpečenstvo nám hrozí najmä od neho. Do ligy sa vrátil v kanonierskej forme. Jakubko je komplexný útočník. Akcie zakončuje nohou aj hlavou. Nebude jednoduché ho ustrážiť,“ povedal na adresu štvorgólového strelca dvadsaťročný mladík.

Výkony, ale najmä výsledky AS Trenčín, majú stúpajúcu tendenciu. Po reprezentačnej prestávke si Trenčania pripísali na svoje konto tri body s Košicami a postúpili cez Petržalku do 3. kola Slovenského pohára. „Po posledných dôležitých víťazstvách a tabuľkovom posune je v kabíne veľmi dobrá atmosféra. Vezieme sa na víťaznej vlne a chceme sa tam udržať čo najdlhšie,“ dodal na záver mládežnícky reprezentant Slovenska.

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa