Zápasy - archiv 22.7.2011

Pred skvelou návštevou remíza s Ružomberkom

AS Trenčín - MFK Ružomberok 1:1 (0:0)

AS Trenčín získal prvý bod po návrate do najvyššej súťaže, keď remizoval s MFK Ružomberok 1:1 (0:0). Domácu remízu zachránil pár minút pred záverečným hvizdom Peter Kleščík.

Po opatrnom úvode poslal prvú vizitku tesne vedľa brány Volešáka hosťujúci Hoferica. Po necelej štvrťhodine hry sa dostával do šance Štefánik, ale na loptu napokon nedosiahol. Na druhej strane sa vrútil do šestnástky Kotora, ale Volešák skvele zasiahol. V 23. min sa dostal do dobrej pozície Godál, no hosťujúci brankár dobre zmenšil strelecký uhol. S pribúdajúcim časom sme preberali iniciatívu, šance však neprichádzali. Až v 40. min vystrelil Štefánik, no Hrdlička na dvakrát loptu spacifikoval.

Trenčín začal druhý polčas krídelnou akciou Holúbeka, ktorého prihrávku pre bránu chytil hosťujúci gólman. V 52. min sa dostal k strele z hranice šestnástky Štefánik, mieril však priamo na brankára hostí. Na opačnej strane poslal priamy kop tesne nad brvno Hoferica. Pri nasledujúcom protiútoku zazmetkoval brankár hostí, no Štefánik jeho zaváhanie nevyužil. Šance sa striedali v rýchlom slede. Unikajúceho Bieláka v poslednej chvíli zastavil Mondek. Až do 72. min čakal na svoju šancu Masaryk, ktorý aj s prispením šťastia otvoril skóre stretnutia. Desať minút pred záverečným hvizdom mohol dať druhý gól hostí Radič, ale hlavou mieril nepresne. Snahu AS o vyrovnanie korunoval Kleščík, keď si nabehol na odrazenú loptu po centri Mazana.

AS Trenčín - MFK Ružomberok 1:1 (0:0)

Góly: 89. Kleščík – 72. Masaryk

Žlté karty: 76. Radič, 88. Hoferica

Domáci: Volešák – Godál, Kleščík, Ševela, Holúbek – Báez – V. Horváth, Salinas (72. Hlohovský), Štefánik (86. P. Mazan), Mondek (79. Malec) – Depetris

Hostia: Hrdlička – P. Maslo, Kostelný, Sivčevič, Radič – Kotora (83. Pilár), Hoferica, Bielák, Greššák (65. Šmahaj), Pekár – Masaryk (77. Krbeček)

Rozhodovali: Vnuk – Gabriel, Jenčura

Divákov: 4117

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa