Aktuality - archiv 2.7.2011

Hráčom roka Depetris, ceny aj ďalším

Prehľad výsledkov prvého ročníka výročného oceňovania Hviezdy AS Trenčín 2011

Futbalový klub AS Trenčín pripravil premiérovo v roku návratu do najvyššej súťaže výročné oceňovanie Hviezdy AS Trenčín 2011. Vedenie klubu a členovia realizačného tímu prvého mužstva rozhodli o víťazoch v siedmich kategóriách. Cenné trofeje si hráči prebrali na záver sústredenia v Uherskom Hradišti. Ocenenia sú pripravené aj pre najlepších mládežníkov za ročník 2010/2011, ktorých mená počnúc kategóriou U14 až po starší dorast určia tréneri jednotlivých tímov. Ich mená spoznáme v úvode nového ročníka Corgoň ligy.

„Môžeme vytvoriť akékoľvek podmienky, môžeme sa snažiť, ale v konečnom dôsledku to je vždy o hráčoch. Doposiaľ sme podobnú anketu neprinášali. Veríme ale, že dnes sme na začiatku novej tradície,“ povedal pred odovzdaním cien generálny manažér klubu Róbert Rybníček a pokračoval: „Pred niektorými z vás je veľká budúcnosť. Možno v Diname Kyjev, možno v Ajaxe Amsterdam alebo iných kluboch väčších ako je AS Trenčín. Preto chceme, aby ste mali na nás aspoň malú pamiatku. Chceme vám tiež ukázať, že ste pre nás dôležití a vážime si vašu prácu. Možno sa niekedy v budúcnosti budeme môcť pochváliť, že nová posila európskeho veľkoklubu sa stala objavom roka pod Čákovým hradom.“

Sedem ocenení a sedem mien

Najcennejšiu trofej určenú pre hráča roka získal zaslúžene líder tabuľky strelcov druhej najvyššej súťaže David Depetris. „Chcem poďakovať všetkým spoluhráčom, celému klubu. Mám za sebou ťažký rok, ale všetci v Trenčíne stáli pri mne – vedenie klubu, realizačný tím, chalani i fanúšikovia. Mužstvu sa darilo a práve to mi pomohlo preklenúť najťažšie okamžiky... ďakujem,“ povedal s chvejúcim sa hlasom argentínsky kanonier.

Trofej pre najužitočnejšieho hráča pre tím dostal obranca Peter Kleščík, ktorý sa pre mnohých nečakane stal jedným z kľúčových hráčov mužstva Adriána Guľu. Objavom roka pre AS Trenčín, slovenský a možno aj európsky futbal je stredopoliar Samuel Štefánik. Cenu za najväčší nárast výkonnosti v priebehu uplynulého ročníka dostal krídelník Peter Mazan, ktorý sa na turnaji Copa Amsterdam blysol aj ako krajný obranca.

Individuálne ocenenia zbierajú najväčšie osobnosti. My však každoročne spoznáme aj toho najlepšieho v tieni hviezd. Trofej pre najmenej doceneného hráča roka médiami a fanúšikmi vzhľadom k jeho užitočnosti pre tím si prevzal kapitán tímu Martin Ševela. Cena, ktorá nemusí každý rok skončiť v rukách hráča, ale môže ho získať aj niektorý z fanúšikov alebo partnerov klubu, nesie meno Červeno-biele srdce. Tento rok ho získal Peter Čögley. Posledné ocenenie s menom Špeciálna cena sa dostalo do rúk majiteľa klubu, ktorým je Ling Tshen La.

Prehľad výročných ocenení Hviezdy AS Trenčín 2011
Hráč roka
David Depetris

Trofej pre najužitočnejšieho hráča pre tím
Peter Kleščík

Objav roka
Samuel Štefánik

Trofej za najväčší nárast výkonnosti
Peter Mazan

Trofej pre najmenej doceneného hráča
Martin Ševela

Špeciálna cena
Ling Tshen La

Červeno-biele srdce
Peter Čögley

 

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa