Aktuality - archiv 17.4.2011

Každý gól posiela mame, určite by bola hrdá

Depetris s ďalším hetrikom, novic Peltier má za sebou prvý gól v službách AS

„Neviem, musím to spočítať. Cez víkend sa na to pozriem a potom vám poviem,“ bola odpoveď Davida Depetrisa na otázku koľko hetrikov zaznamenal v aktuálnom ročníku druhej najvyššej súťaže. My sme to spočítali za neho. V dvadsiatich piatich kolách nazbieral dvadsať sedem zásahov a na svojom konte má aj päť trojgólových zápasov. Rekordnú streleckú potenciu mladého Argentínčana si odniesli Púchov, Liptovský Mikuláš, Senec a dvakrát Moldava nad Bodvou. Naposledy menovaný tím aj počas uplynulého víkendu.

Napriek tomu, že gólové oslavy by sa pre najlepšieho strelca AS mohli stať rutinnou záležitosťou, nie je tomu tak. „Z každého jedného mám radosť. Dodáva mi to pocit užitočnosti pre mužstvo. Všetky staviam na jednu úroveň a aj z toho dvadsiateho siedmeho mám rovnakú radosť akoby bol prvý,“ povedal Depetris.

Všetky góly venuje jedinej osobe. Posiela ich mame do neba, ktorá začiatkom septembra minulého roka podľahla zákernej chorobe. Pokiaľ by bola medzi nami, určite by bola na syna hrdá. „Vždy pred zápasom sa pomodlím, aby som podal dobrý výkon. Nastupujem s jediným cieľom, dať aspoň jeden gól, ktorý by som mohol poslať mame. Viem, že tam je šťastná a dúfam, že je so mnou spokojná,“ dodal Depetris.

Peltier je rád, že prvý gól prišiel pred domácim publikom

Proti Petržalke nastúpil na desať minút a zaujal. V súboji s Moldavou nad Bodvou dostal o niečo väčší priestor a po krásnej strele spoza šestnástky si otvoril pod Čákovým hradom strelecký účet. Reč je o novej tvári v drese AS Lesterovi Peltierovi. „Sme ofenzívne ladeným mužstvom. Radi dávame góly a to mi sedí. Na zápas pred vlastnými fanúšikmi som sa tešil. Vyhrali sme a ja som dal prvý gól za Trenčín. Lepšie to dopadnúť nemohlo,“ povedal Peltier, ktorého rovnako poteší aj pekná finálna prihrávka: „Som tímový hráč a zaujímajú ma najmä víťazstvá. Je jedno či dám gól alebo prihrám niekomu do šance.“

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa