Aktuality - archiv 7.4.2011

Proti Petržalke s cieľom potvrdiť pozíciu lídra

Miloš Volešák: „Mali by sme ukázať, že sme najlepší v súťaži“

Zverencov trénera Adriána Guľu čaká v nedeľu predpoludním prestížny zápas na ihrisku FC Petržalka 1898. „Petržalka alebo Michalovce. Na tieto zápasy sa vždy tešíme. Súperi nás preveria aj smerom dozadu. Nedá sa povedať, že ostatné súboje by boli ľahké, no spomenuté dva tímy sú aj podľa tabuľky našimi najväčšími rivalmi,“ povedal pred šlágrom víkendového programu druhej najvyššej súťaže Miloš Volešák.

Dá sa predpokladať, že v stretnutí na ihrisku druhého tímu aktuálnej tabuľky bude brankár AS vo väčšej permanencii ako v predchádzajúcich dvoch domácich zápasoch. „Neviem, čo očakávať. Máme za sebou dva vzájomné zápasy a ani v jednom som nemal veľa práce. Na domáci súboj som sa tešil, ale striel toľko nebolo. Rovnako to dopadlo v úvode sezóny na ich trávniku.“ komentoval odchovanec trenčianskeho futbalu.

Podľa slov brankára AS si treba dať pozor najmä na štandardné situácie. „Musíme k tomu pristúpiť ako ku každému inému zápasu. Nemáme sa čoho obávať. Mali by sme ukázať, že sme najlepší v súťaži. To skôr súper by mal mať rešpekt,“ povedal Volešák a pokračoval: „Treba podať kolektívny výkon. Sme tím, v ktorom zaberieme jeden za druhého.“

Mužstvo okolo kapitána Martina Ševelu cestuje do Bratislavy s jediným cieľom. Domov chce priviesť tri body. „Ideme vyhrať. Túžba víťaziť je nenahraditeľná. Práve to nám tréner vštepuje denne do hlavy. Až do posledného zápasu treba ísť naplno. Stále sme iba na začiatku,“ dodal na záver skúsený brankár.

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa