Aktuality - archiv 17.1.2011

Guľa realizačný tím dvadsaťjednotky nerozšíri

Stanovisko AS Trenčín k ponuke pre trénera Adriána Guľa na post asistenta trénera reprezentácie SR „21“

Tréner AS Trenčín Adrián Guľa realizačný tím slovenskej reprezentácie do 21 rokov nerozšíri. Sústredí sa na prácu v klube, ktorá je v tomto čase prioritou. Prinášame vám oficiálne stanovisko AS Trenčín k ponuke pre nášho trénera.

Ponuka Ivana Galáda a Slovenského futbalového zväzu je ocenením práce nášho trénera, ale aj smerovania celého klubu. Rozhovory s novým kormidelníkom reprezentačného tímu do 21 rokov a taktiež predstaviteľmi národného zväzu boli korektné. V súčasnosti však prežívame dôležité obdobie v živote klubu. Preto by nebolo šťastným krokom, aby šéf realizačného tímu AS Trenčín trieštil svoju pozornosť medzi dva tímy. V konečnom dôsledku je možné, že by tým trpeli obe strany.

Adrián Guľa sa navyše snaží o získanie najvyššej trénerskej licencie. Študijné povinnosti, vzhľadom k tomu, že často cestuje do Českej republiky, mu zaberajú dosť veľa času. V kombinácii s povinnosťami pri reprezentácii by sa stratil základný význam jeho práce pre naše mužstvo.

Po zvážení plusov, mínusov a rozbore aktuálnej situácie sme sa rozhodli neuvoľniť nášho kormidelníka na pozíciu asistenta trénera reprezentácie SR „21“. Ak bude tréner Guľa pokračovať vo svojej práci v nastúpenom trende a o rok dosiahne najvyššiu trénerskú kvalifikáciu, veríme, že podobná šanca pre neho určite príde.

Ponuku, rovnako tak aj prístup SFZ k rokovaniam si vysoko vážime. Novému trénerovi reprezentácie prajeme veľa úspechov. Jeho prácu poznáme vďaka nedávnej vzájomnej spolupráci a veríme, že môže byť so SR "21" úspešný v kvalifikácií.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa