ASTV 26.4.2024

Bariš | Čaká nás nepríjemné mužstvo s dobrou obranou

Mužstvo pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend 7. kolo nadstavbovej časti Niké ligy. V ňom vycestujeme na Záhorie, kde nás vyzve domáca MFK Skalica. Zápas má svoj oficiálny začiatok naplánovaný na sobotu o 18.00 h. Z pozície hlavného arbitra ho povedie Michal Smolák.

Záhoráci vstúpili do nadstavbovej časti prehrou s MFK Dukla Banská Bystrica. Tá ich však pozitívne nabudila, keď následne zaznamenali štyri výhry a jednu remízu. Úspešná séria ich odrazila od barážového dna tabuľky a priblížila k boju o ôsmu priečku. Aktuálne majú na konte 36 bodov. Spomedzi všetkých tímov Niké ligy majú štvrtú najpevnejšiu defenzívu, ktorá inkasovali iba 31 gólov. Mužstvo vedené trénerom Pavlom Majerníkom doma nepúšťa svoju kožu lacno. Počas sezóny odišli z domácej pôdy bodovo naprázdno len štyrikrát. 

Náš tím spod Čákovho hradu sa aktuálne nachádza na ôsmej priečke tabuľky s trojbodovým náskokom pred naším súperom. V hre o siedmu priečku zostáva ešte 12 bodov, no na siedmu Banskú Bystricu strácame až osem. S MFK Skalica sme sa v aktuálnom ligovom ročníku stretli trikrát. V základnej časti sme sa dvakrát rozišli zmierne po bezgólovej remíze a v nadstavbe sme na Sihoti prehrali 1:3.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 31. kolo, 11.5.2024
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 6.5.2024

Akadémia | Nábor potvrdil opätovný nárast záujmu o futbal

Záujem o nábor dievčat a chlapcov do prípraviek AS Trenčín opäť rastie. Tento rok...

Fotogalérie 5.5.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Zemplín Michalovce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu nadstavby Niké ligy proti MFK Zemplín...

ASTV 5.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Zemplín Michalovce

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Zemplín...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa